Home » Webáruház » Egy különleges ízvilágú krémlikőr: az epres Baileys

Egy különleges ízvilágú krémlikőr: az epres Baileys

A Baileys Irish Cream ír krémlikőrt valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen az egyik legismertebb krémlikőrről van szó, mely híres prémium minőségű alapanyagairól és krémes, édes ízvilágáról. A Baileys Irish Cream krémlikőrök sorát erősíti a Baileys Strawberries & Cream Likőr is, mely a gyümölcsös Baileys-ek között talán az egyik legkedveltebb lett. Ez az ital 2018-ban került a magyarországi piacokra, és meglehetősen nagy népszerűségre tett szert az elmúlt pár évben, köszönhetően egyedi ízvilágának.

A Baileys Strawberries & Cream az epres tejturmixok ízvilágát idézi az eper és a tejszín ötvözésével, annak minden karakterével, de a felnőttek élvezetére alkoholos tartalommal. Az íziválga gazdag és komplex, édeskés, egy epres ital a legjobb szesszel bolondítva. Kóstoláskor az eper gyümölcsössége és a tejszín édessége is érezhető, e kettő tökéletes összhangot alkot. Lecsengése inkább gyümölcsös, de emellett krémes és édes is. Fogyasztható tisztán, jégre öntve, de keverhetjük prémium minőségű koktélokhoz, vagy akár a kedvenc desszertünkre öntve. Érdemes minden formában kipróbálni.

Hol kapható epres baileys?

A krémlikőrök kedvelői számára lényeges kérdés, hogy epres Baileys hol kapható hazánkban. Nos, 2018. óta már számos bolt kínálatában megtalálhatjuk, de epres baileys rendelésre is van lehetőség a legnagyobb ital webáruházakból, mint például az italkereso.hu. Az epres baileys ára 6-9 ezer forint között mozog, és leginkább 0,7 literes kiszerelésben létezik. Az italkereso.hu segítségével nemcsak a rendelést intézhetjük el gyorsan és egyszerűen, hanem a lehető legjobb árat is megtalálhatjuk, amin beszerezhetjük magunknak ezt a különleges krémlikőrt.